Navigate / search

Zomergezelligheidstennis 2022

update: De indeling is hier te vinden: Indeling zomer gezelligheidstoernooi 2022


Na een lange periode, bijna zonder gezelligheidstennis vanwege het Corona Covid-19 virus, gaan we de traditie weer opstarten. Gefaseerd worden vanaf vandaag de inschrijfformulieren verzonden voor het komende ‘zomergezelligheidstennis 2022‘. Heb je op 6 maart 2022 nog geen persoonlijke e-mail ontvangen bericht ons dan even op gezelligheidstennis@gmail.com.

Het toernooi wordt gehouden van 6 april t/m 28 september 2022. De speelrondes zijn (bij voldoende deelname) van 19:00 tot 20:00 uur, 20:00 tot 21:00 uur en 21:00 tot 22:00 uur

Het zomergezelligheidstennis zal, zoals jullie gewend zijn, weer op de woensdagavond plaats hebben. Een uur op de baan met clubgenoten, waarbij wij zoveel mogelijk rekening zullen houden met de diverse wensen, maar daarnaast ook zullen proberen om zoveel mogelijk te husselen/mixen zodat je de meeste mensen een keer ergens in een wedstrijd zult ontmoeten. Nadien is er natuurlijk tijd voor een praatje onder het genot van een hapje en een drankje op het terras. Hopelijk kunnen we er weer een gezellige boel van maken waar eenieder zijn of haar steentje aan bij kan dragen!  

Iedereen ontvangt een persoonlijke e-mail met een inschrijfformulier. Wij zien jullie inschrijving graag uiterlijk 19 maart 2022 tegemoet.

Ontvang je de komende dagen geen persoonlijke e-mail dan kun je ook onderstaande link aanklikken om je in te schrijven:

Inschrijfformulier Zomergezelligheidstennis 2022

We hopen jullie snel weer te zien bij Tie-Break!    

MVG,

Yvonne Bouwhuis en Frank Peters  

Bekeken (281)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website