Navigate / search

WinterHussel

Van 10 januari t/m 28 maart 2023 kan er weer op 12 dinsdagavonden in een ontspannen sfeertje gezellig tegen een bal worden aangeslagen.

Vanwege de wintermaanden is het de opzet om twee ronden te spelen te beginnen om 19.00 en 20.00 uur. Op deze manier denken wij tegemoet te komen aan de vele wensen om ‘niet te laat’ te spelen. Bij meer deelname dan door de organisatie voorzien kan worden besloten om drie ronden te spelen te beginnen om 19.00, 19.45 en 20.30 uur. Ook op deze wijze is iedereen tegen een uur of negen van de baan. 

Klik hier voor het inschrijfformulier van WinterHussel 2023. Voor het Husselen wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5 per deelnemer.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 27 december 2022 waarna de planning wordt gemaakt. Via het inschrijfformulier kun je ook meteen jouw verhinderingen doorgeven. Na het versturen van het inschrijfformulier ontvang je direct een e-mail terug met de ingevulde gegevens. Wijzigingen kun je dan ook makkelijk doorgeven door op de link ‘Antwoord bewerken’ te klikken (zie onderstaande afbeelding). Zo kun je makkelijk jouw verhinderingen nog aanpassen. Het is dus niet de bedoeling om een compleet nieuw inschrijfformulier in te sturen bij een wijziging. Dit leidt tot een dubbele inschrijving waardoor er mogelijk fouten in de verwerking van de gegevens kunnen ontstaan.

Nieuwe leden kunnen zich na de sluitingsdatum altijd aanmelden voor het ‘Husselen’ door even een mail te sturen naar gezelligheidstennis@gmail.com. Er wordt dan een inschrijfformulier naar je verzonden. Plaatsing op de reservelijst is altijd mogelijk en er zal worden bekeken of er een instroommoment mogelijk is.

Wat is kenmerkend voor het Husselen?

  • Laagdrempelige manier om met willekeurige mede- en tegenstanders ontspannend te tennissen.
  • Naast kennismaking en spelervaring met allerlei spelers is het de, bij uitstek, beste manier om je snel en blijvend bij Tie-Break thuis te voelen; zeker een aanrader voor nieuwe leden.
  • Centraal staat het plezier in het spel, sportiviteit en de gezelligheid. Het competitieve gedeelte is van ondergeschikt belang, hoewel natuurlijk wel voor ieder punt gestreden wordt.
  • Voor leden die training volgen is ‘Husselen’ een prima manier om de opgedane kennis te testen.
  • Ook Tie-Breakleden met ruime tenniservaring maken gebruik van Husselen om een potje lekker te tennissen.
  • Deelnemers aan het ‘Husselen’ passen zich aan en hebben begrip voor ieders tennisniveau!
  • Een goed gebruik is om na de wedstrijd even een drankje te doen.

Do the Hussel…

Met vriendelijke tennisgroet,Organisatie Husselen

Bekeken (131)

Comments

Sjaak Heiligers
Reply

Hallo wedstrijdleiding,

Ik heb mij aangemeld als reserve en aangegeven dat ik op 10 januari niet kan spelen.
Tot mijn verbazing ben ik ingedeeld op die dag. Foutje, kan gebeuren, maar helaas kan ik op die dag beslist niet.

Hopelijk vinden jullie iemand anders.

Met vriendelijke groeten,
Sjaak Heiligers

Leave a comment

name*

email* (not published)

website