Navigate / search

Winter- Gezelligheidstoernooi 2021-2022

Update 01-11-2021:
De indeling tot en met 21 december is bekend en kan je hier vinden. De rest van de indeling zal later volgen.
Mocht je toch op een van deze datums toch niet kunnen dan dien je zelf voor vervanging te zorgen. Angela de Vries, Pascal Veenstra, Wilma Overbeeke, Ronnie Overbeek en Bennie Overbeek hebben zich aangemeld als reserve. We willen hierbij iedereen vragen om bij de eerste wedstrijd die je komt spelen de € 5.00 bij de tafeldienst af te rekenen.

De bardienst / tafeldienst bestaat elke keer uit 2 mensen die samen een avond verantwoordelijk zijn voor een goed verloop van deze avond zowel op de baan als in de kantine.

==============================================================

Beste Tennisvrienden en vriendinnen van Tiebreak,

Na een lange periode zonder gezelligheidstoernooi vanwege het Corona Covid-19 virus gaan we het toernooi weer opstarten. Hier is het inschrijfformulier voor het komende “TB winter-gezelligheidstoernooi 2021/2022″.

Het winter-gezelligheidstoernooi zal zoals jullie gewend zijn weer op de dinsdagavond plaats vinden. Een uur op de baan met clubgenoten, waarbij wij zoveel mogelijk rekening zullen houden met de diverse wensen maar daarnaast ook zullen proberen om zoveel mogelijk te husselen/ mixen zodat je de meeste mensen een keer ergens in een wedstrijd zult ontmoeten. Nadien is er natuurlijk tijd voor een praatje onder het genot van een hapje en een drankje in op het terras (waarbij we dan de Corona richtlijnen natuurlijk wel in acht moeten nemen) . Hopelijk kunnen we er weer een gezellig toernooi van maken waar eenieder zijn of haar steentje aan bij kan en hopelijk wil dragen!

Wij zien jullie inschrijving graag uiterlijk zondag 17 oktober tegemoet, zodat we nog tijd hebben om een indeling te maken.

Je kunt het inschrijfformulier sturen naar: yvonneb09@ziggo.nl  

We spelen in principe bij voldoende opgave 3 uur (19.00-20.00 , 20.00-21.00 en 21.00-22.00) op een avond. We hopen jullie snel weer te zien bij TB.

MVG

Yvonne Bouwhuis en Frank Peters 

Bekeken (99)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website