Navigate / search

Winnaars Single / Mix 2014

Het Single en Mix toernooi 2014 zit erop. Na vele wedstrijden, zowel poule als winnaars- en verliezersronde wedstrijden, is er na twee weken tennis een einde gekomen aan het toernooi.
Dit jaar deden 56 spelers mee, verdeeld over de onderdelen Dames Enkel (7), Heren Enkel (6) en Gemend Dubbel (26 koppels). Iedereen was ingedeeld in een poule, waarna de eerste en tweede plaats doorgingen naar een winnaarsronde en de nummer 3 en eventueel 4 gingen naar een verliezersronde. Vanaf dag moment was het de “dood of de gladiolen”, namelijk als je dan verliest lig je eruit.

Na vele spannende wedstrijden, over meerdere sets, zijn afgelopen zondag dan toch de winnaars bekend geworden. Helaas viel Gerard Geels in zijn finale bij de Heren Enkel tegen Erik Dorgelo uit met een blessure, waardoor hij niet alleen de single finale vroegtijdig moest opgeven, maar ook zijn finaleplaats in de Gemengd Dubbel daardoor niet kon spelen. Erik Dorgelo won hierdoor dus de single.
Gelukkig was Richard Munster bereid om als stand-in voor Gerard Geels deel te nemen in de Gemengd Dubbel finale met Natasja, waardoor alsnog deze partij gespeeld kon worden. De tegenstanders waren Sandy en Rene. Helaas voor Richard won hij ook deze wedstrijd niet.

Bij de dames ging de single finale tussen Vivian en Francis. Na een spannende partij op baan één tussen deze twee dames, wist Vivian te winnen en werd Francis tweede.

We hopen de volgende keer op nog meer deelname!
De winnaars:
HE Winnaarsronde:
1e Erik Dorgelo
2e Gerard Geels

HE Verliezersronde:
1e Melvin Dorgelo
2e Theo de Haan

DE Winnaarsronde:
1e Vivian Dijkstra
2e Francis Bouwhuis

DE Verliezersronde:
1e Leonie Leurink
2e Judith Dijkstra

GD Winnaarsronde:
1e Rene Kleizen / Sandy Jansen-Oude Heuvel
2e Gerard Geels / Natasja Vander Vaet

GD Verliezersronde:
1e Be Nijland / Caroline Bartels
2e Bert Bijen / Wilma Overbeeke

Bekeken (1084)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website