Navigate / search

Wie zijn wij

Tennisvereniging Tie-Break

Tie-Break is een gezellige recreatieve tennisvereniging in Hengelo, die ook competitie speelt. Wij zijn opgericht op 20 mei 1983. In het jaar 2008 bestonden wij dan ook 25 jaar en hadden we een jubileum jaar, waarin tal van extra activiteiten werden georganiseerd.

Sinds haar oprichting is Tie-Break uitgegroeid tot een bloeiende vereniging waar een kleine 360 mensen de populaire tennissport beoefenen. Dankzij een enorme zelfwerkzaamheid van onze leden beschikken we over een prachtig tennispark en een clubgebouw dat van alle gemakken is voorzien. In 2008 is het park behoorlijk aangepast, zo hebben we nu 4 prachtige kunstrgrasbanen, waar je van alle kanten omheen kunt lopen om te kijken.

Er worden over het hele tennisseizoen verschillende activiteiten georganiseerd, zoals het dubbeltoernooi, single toernooi, 45+ toernooi, jeugdtoernooien, dropping, gezelligheidstoernooi, openings kado toernooi, etc. Neem een kijkje in ons fotoalbum en proef de sfeer van Tie-Break!

Sinds 2007 organiseren we ook elk jaar het Tie-Break Open toernooi. Een toernooi waaraan iedereen mag deelnemen die een KNLTB pas heeft. Het toernooi staat vanaf het begin in de omgeving bekend als zeer gezellig en goed georganiseerd toernooi. Dit proberen we elk jaar weer zo te houden.

De beste manier om snel thuis te raken in de vereniging is een actieve deelname aan de vele evenementen die worden georganiseerd. Via ons clubblad de Tie-Breaker word je daarvan op de hoogte gehouden. Daarnaast is het goed om geregeld het publicatiebord en de lichtkrant in ons clubhuis in de gaten te houden.

Bekeken (3442)