Navigate / search

Verslag KADO toernooi 2015

Er was wat stress hoor mensen, voorafgaand aan het Kado toernooi van afgelopen zondag. Het aantal aanmeldingen bleef in het begin wat beperkt en daarom besloten René en ik op momenten dat we wat Tie-Breakers zagen, de boel eens even wakker te schudden. Mensen, het is bijna Lente, kom uit je winterslaap en doe mee!
Het werkte! Van een magere 15 aanmeldingen gingen we pijlsnel naar 37 enthousiastelingen. Heel erg leuk dat daar ook veel nieuwe leden bij zaten!
René moest nog wel last minute wat puzzelen met aan- en afmeldingen, maar het kwam goed. Bedankt René!

Dan was daar nog de factor ‘weer’. Wij Nederlanders laten ons vaak leiden door de weersvoorspellingen. Nu is dat niet altijd onverstandig, maar toch besluit ik steeds vaker dat niet meer te doen. Niet altijd kloppen verhalen van de weermannen en vrouwen, vaak valt het ook reuze mee en ach, een beetje regen is ook geen ramp.
Dus toen de whatsapp’jes binnenstroomden met de vraag of het wel door zou gaan allemaal, dat er dan toch niks aan was.. enz., toen bleven we de positivo’s uithangen met opgewekte berichtjes terug dat het een geweldig leuke dag zou worden. En dat werd het!
Natasja, onze keukenprinses, had overheerlijke muffins met chocolade gebakken en wel 10 liter champignonsoep gemaakt. Juist als je met nat piekhaar van de baan komt, gaat zo’n kopje soep er wel in. Ook de hapjes van Edith en Dorien vonden gretig aftrek.

Werd er nog getennist eigenlijk? Jazeker! Iedereen ging, gehuld in een regenjackje, de baan op. Er werden leuke partijen gespeeld. Omdat niet iedereen zijn kado geplastificeerd had, besloten we vier tafels op het terras om te toveren tot kadotafels. Hierop prijkten telkens de vier kado’s van de wedstrijddeelnemers.

Er heerste een gezellige sfeer, met Robbie en Harry achter de bar. Dank, heren! Tegen 16:00 uur zaten we allemaal op het terras en deden we het Sinterklaasspel: iedereen gaf zijn kado tegelijkertijd één keer naar rechts door. Fransien baalde als een stekker, want daar ging haar fijne Rituals pakket. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De winnaars, Christel en Bé, werden in het zonnetje gezet en mochten nog een keertje ruilen met iemand. Aan het einde van de dag ging iedereen met een leuk kadootje naar huis. Het was dan wel niet de zonnigste openingsdag van het seizoen, het was zeker een mooie dag. Allen bedankt voor jullie deelname, hulp en gezelligheid! Op naar een mooi tennisseizoen.

Dorien

Bekeken (1153)

Comments

Angela d V
Reply

Het was erg nat en gezellig. Dank allemaal

caroline
Reply

Jaaaaaaaa Rebecca dat is een goed plan

Rebecca
Reply

Dat ziet er gezellig uit! Volgend jaar doe ik ook mee. En Dorien: leuk geschreven!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website