Navigate / search

Uitslag Serious Request Toernooi

21-12-2012:

Missie geslaagd! Cheque aangeboden, door sneaky snel door de menigte te gaan. Het was super!

image

 

Afgelopen Zaterdag 15 december was het Serious Request Toernooi, genaamd: “Let’s play tennis for the babies“. Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, het was een geweldige avond met als eindbedrag: 1264,69 euro (de einduitslag was na die tijd nog iets hoger geworden, dan op de foto’s)! Een overweldigend resultaat, zeker als ons doelbedrag 600 euro was. Allemaal super bedankt voor jullie bijdrage!

Het toernooi stond uiteraard in het teken van de Serious Request actie. Al het inschrijfgeld, 10% van de bar omzet, giftenbus, donatie site, geld van de veiling items en wat spelregels tijdens het toernooi (zoals een euro voor een ace, of dubbele fout) ging naar het goede doel.
Vooraf hadden we als organisatie gehoopt op zo’n 600 euro en hadden gezegd dat alles wat extra was, mooi meegenomen was. Dat we uiteindelijk op meer dan het dubbele uitkwamen is echt onverwachts!

Ondanks dat de hele avond in het teken stond van geld ophalen, werd er natuurlijk ook gewoon getennist en was het alom gezellig op en rondom de baan. De extra spelregel voor het slaan van een ace, wat je tegenstander een euro kostte of het slaan van een dubbele fout wat jezelf een euro kostte, leidde tot hilarische momenten. Regelmatig hoorde je dan ook op de baan “katching“, “kassa”, of ander soortgelijke bewoordingen.

Nadat we uitgetennist waren was het tijd voor de veiling. Zo was er een gesigneerd FC Twente shirt van Arnold Bruggink, de bekerwinnaarsbadjas van Arnold Bruggink, een gesigneerd Rapid Wien shirt van Jan Vennegoor of Hesselink, tennislessen van Ton en Justin, massage van Judith Dijkstra en op het laatst ingebrachte Ajax shirts (van bijna Louis Suarez).
Er werd driftig geboden op de veiling items, zo gingen de shirts voor meer dan 50 euro de deur uit en brachten de tennislessen van Ton en Justin 80 en 85 euro op. Dit alles onder toeziend oog van veilingmeester Harry Ros, die alles keurig in banen leidde, en zorgde voor hogere biedingen.

Na de veiling was het tijd voor de prijsuitreiking, we hadden heel wat prijsjes beschikbaar gesteld gekregen, daarvoor nogmaals onze dank!
Bij de heren was Marcel van de Plas de winnaar en bij de dames was dit Caroline Kleine, proficiat! Uiteraard hadden we ook nog tweede, en zelfs derde plaatsen en ook de poedelprijzen waren van de partij, zoals voor Rien Roeleveld, Frank Bouwhuis, Debby Schreerstra en Britt Hippert.

Al met al was het een gedenkwaardige avond, met veel lol en uiteindelijk een prachtig bedrag. Allen, nogmaals hartelijk dank voor de 1264,69 euro! Daar gaan heel veel babies mee geholpen worden, want daar deden we het tenslotte allemaal voor.
We gaan deze cheque binnenkort aanbieden bij het Glazen Huis in Enschede. Wanneer dit zal zijn moeten we nog even overleggen, en zullen we dan via de site communiceren. Als er mensen zijn die mee willen, zijn jullie natuurlijk van harte welkom en gaan we gezamenlijk!

Meer foto’s staan in het fotoalbum!

 

Bedankt namens de gehele Serious Request Organisatie van Tie-Break.

Bekeken (2647)

Comments

BertB
Reply

En het is zelfs nog ietsje meer geworden, nl. € 1264,69, geweldig toch.
Alle gulle gevers nogmaals bedankt.

Angela
Reply

Mooi bedrag Gefekiciteerd

Jolanda
Reply

Inderdaad een geweldig bedrag!! Ik wil de organisatie bedanken voor een ontzettend gezellige avond. In alle opzichten een geslaagd toernooi!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website