Navigate / search

Tie-Break Short Open 2017

Het TB Short Open heeft een vaste plek gevonden op de tennisagenda van Tie-Break. Na de eerste twee edities zijn de ‘kinderziektes’ verdwenen en hebben wij er een recreatief, leuk, sportief, compact en bovenal gezellig toernooi bijgekregen.
Het TB Short Open wordt gehouden in het weekend van 26 en 27 augustus 2017. Om teleurstelling te voorkomen bij deelnemers van het eerste uur ontvangen jullie als eersten de mogelijkheid om je in te schrijven voor het toernooi. Dit kan op de site van toernooi.nl hier op ‘TB Short Open 2017‘ te klikken. TB Short Open 2017

Uiteraard wordt er op beide tennisdagen voor gezorgd dat u onbekommerd kunt genieten. Wat ook niet is veranderd is dat, naar gelang de speeltijden, er een kleine lunch of petit diner zal worden aangeboden. Culinair wordt u wederom in de watten gelegd door onze eigen chef de cuisine.
Wat er wel is veranderd is dat wij hebben besloten om de leeftijdsgrens van 35+ te laten vervallen en een thema te hangen aan het toernooi. Indien alles meezit trappen wij af met de ‘Hippies‘, de makers van de flowerpower! Wij zullen proberen de tijd van toen terug te halen en het park de sfeer te laten uitstralen van het hippiestijdperk. Uiteraard worden de deelnemers vriendelijk verzocht om zoveel mogelijk mee te werken om het thema kracht bij te zetten. Dus duik in die klerenkast en ga alvast op zoek naar die ‘oude’ kleurrijke kleding uit de jaren ’70.
Ook hebben wij besloten om op de eerste speeldag in de middag te beginnen zodat wij vlekkeloos kunnen overgaan in onze avondprogrammering. De laatste wedstrijden zullen daardoor op de zaterdag zo rond 21.00 uur worden afgewikkeld. De zondag beginnen wij gewoon op tijd zodat in de late middag de prijsuitreiking kan plaatsvinden.
Meld je dus zo spoedig mogelijk aan. Volgende week zal deze mail ook aan niet-deelnemers worden verzonden waardoor de kans dat het toernooi vol zit groter wordt.

Bekeken (131)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website