Navigate / search

TB Short 35+ toernooi

Update:
Het schema voor het TB Short 35+ toernooi is hier te vinden.

Eindelijk is het er van gekomen. Na lang wikken en wegen hebben enkele leden van Tie-Break de handschoen opgepakt om met een geheel vernieuwde vorm van toernooispelen te starten. Het toernooi wordt namelijk afgewerkt in één weekend en kent relatief veel tennisplezier in korte partijen. Daarom is er gekozen om te spelen volgens beslissend punt systeem, short sets (4-4) en een derde set als supertiebreak en een minimum leeftijd van 35 jaar (indien men in het jaar 2015 de leeftijd van 35 bereikt mag men meedoen). Tevens dient men lid te zijn van de KNLTB daar er wordt gespeeld op sterkte.

De eerste wedstrijden worden in poulevorm gespeeld waarna men afhankelijk van de stand doorstroomt naar het winnaars- of verliezersschema. Iedereen speelt dus op de zaterdag zijn poulewedstrijden en op de zondag wedstrijden in de knock-out fase. Er wordt naar gestreefd (al gelang naar mate van deelname) om poules van vier te vormen.

De poules worden ingedeeld op basis van de actuele ranking van de koppels. Tevens dient de gezamenlijke sterkte van de koppels op de spelerspassen minimaal 13 te zijn. Bijvoorbeeld spelerssterkte 6 kan met spelerssterkte 7 of hoger spelen. Een koppel met allebei spelerssterkte 6 op de KNLTB-pas kan zich dus niet gezamenlijk inschrijven.

Ook benieuwd of dit format van het toernooi bij u past. Schrijf u dan met uw partner in via toernooi.nl voor een onvergetelijk weekend! Aanvang toernooi 22 augustus 2015 met finaledag op 23 augustus 2015.

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=5A1730F7-FD80-4550-BE03-1F8C502DCD6A

Daar het toernooi over twee dagen wordt gespeeld zijn verhinderingen helaas niet toegestaan. Het inschrijfgeld bedraagt € 15. En uiteraard zorgt onze eigen chefkok op beide dagen voor een lichte lunch welke bij het inschrijfgeld is inbegrepen.

tbshort-affiche

Bekeken (428)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website