Navigate / search

Richtijnen Tie-Break Tennis ivm corona

Gelukkig wij mogen weer gaan tennissen, vanaf maandag 11 mei. Maar helaas, niet alles is nog als voorheen!
Voorlopig mogen wij vanaf 11 mei met maximaal 16 personen gaan tennissen. Vier per baan.

Dus individueel afspreken. Zijn er al 16 personen aan het spelen of volgen tennisles? Zo ja, vraag dan hoe lang zij nog blijven spelen/ trainen en stem onderling af! Blijf niet wachten op het park maar kom later terug. Tijdelijk vaste regel bij drukte: Speeltijd 45 minuten bij dubbel en 30 minuten bij single. Denk aan: geen direct lichamelijk contact maken! Geen handen schudden!  Afstand houden 1 1/2 meter! Wees voorbereid. Neem zelf water mee van huis en eventueel handgel.
Na afloop van het spelen ga direct naar huis. Blijf niet op het park!

Baanverlichting
Wil je de baanverlichting bedienen dan kun je met je sleutel de toegangsdeur hal openen en het licht aan (en later!) weer uit doen.
De laatste spelers moeten altijd het licht uitdoen! Stem dit af!
Noot: de kleedkamers en toiletten blijven gesloten en uiteraard ook de kantine!

Training
De trainers gaan dit zelf rechtstreeks communiceren met diegene die zich voor lessen heeft aangemeld. Houdt je aan hun richtlijn.
Zodra de: tijden en dagen wanneer er les wordt gegeven op .. banen, bekend is vermelden wij dit op de site om hier rekening mee te kunnen houden.

Gezondheid
De conditie zal veelal weer moeten worden opgebouwd. Wees verstandig en voorzichtig. In de hal hangt een EHBO doos, AED en een coolbox met coolpacs.
Heb je hulp nodig, moet je vervoer afspreken door iemand te vragen je naar huis te brengen stem dit af. Houdt ook dan waar mogelijk afstand.
Bij ernstige ongevallen uiteraard het alarmnummer (laten) bellen.

Naleving
Controle van de regels zal door toezichthouders (bestuur en de leden die zorgen voor het baan en clubhuisonderhoud) worden uitgevoerd. Niet altijd zal (kan) er toezicht zijn en daarom wordt iedereen gevraagd zelf toezichthouder te zijn. Voor jezelf en voor je medespelers! Wij moeten dit samen doen.
Bij overtreding kan er een individuele boete volgen (BOA) en het zelfs oorzaak zijn van sluiting van het park voor alle leden.

Voorbehoud
Dit bericht is onder voorbehoud van het officiële akkoord van de Gemeente. Uiteraard blijven de regels van het RIVM gelden. Ben je verkouden, heb je koorts blijf thuis! Wil je meer informatie lees dan de informatie op de site van de KNLTB.

Het Bestuur

Bekeken (169)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website