Navigate / search

Opgeven Winter gezelligheids toernooi 2019 – 2020

Hierbij alvast het inschrijvingsformulier voor het komende “wintergezelligheidstoernooi 2019/2020”. We zitten nog steeds in een periode van bijzonder warm weer maar voor dat je het weet is het weer zover en gaan we de herfst en de winter in. Daarom nu alvast de mogelijkheid om in te schrijven voor het wintertoernooi. Daarnaast geeft mij dit ook de benodigde tijd voor de indeling en alle zaken die daaraan gekoppeld zijn. Het wintergezelligheidstoernooi zal zoals jullie gewend zijn weer op de dinsdagavond plaats hebben. Een uur op de baan met clubgenoten, waarbij ik zoveel mogelijk rekening zal houden met de diverse wensen maar daarnaast ook zal proberen om zoveel mogelijk te husselen/ mixen zodat je de meeste mensen een keer ergens in een wedstrijd zult ontmoeten. Nadien is er natuurlijk tijd voor een praatje onder het genot van een hapje en een drankje in onze fantastische kantine of op het terras! We gaan er weer een gezellig toernooi van maken waar hopelijk iedereen zijn of haar steentje aan bij wil dragen!

De spelregels in het kort:
*    Periode is vanaf oktober 2019 t/m maart 2020, op de dinsdagavond;
*    Inschrijfgeld EUR 5,00 per deelnemer;
*    Ruim een kwartier voor aanvang van de wedstrijd aanwezig;
*    Speelrondes van 19:00 uur tot 20:00 uur, 20:00 uur tot 21:00 uur en 21:00 uur tot 22:00 uur of eventueel aangepast afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers;
*    Indien het programma vervalt vanwege onbespeelbare banen (zie website), wordt er niet ingehaald;
*    Ben je toch een keer verhinderd, zorg zelf op tijd voor een vervanger van vergelijkbare sterkte;
*    Het streven is om eind september het speelschema rond te hebben waarna je dit per mail ontvangt..

Je kunt je opgeven door een mail te sturen, VOOR 8 SEPTEMBER 2019, met
alle noodzakelijke gegevens (zie bijgevoegd het inschrijfformulier)
naar:   GEZELLIGHEIDSTOERNOOI@TIEBREAK.NL en PETER.OA@HOME.NL

Groetjes         
Peter Oude Aarninkhof


PS Ik heb ook een mail naar alle TieBreak leden gestuurd met de emailadressen in de BCC (ivm de privacywet) echter mochten jullie op een of andere manier vernemen dat leden die wel mee willen doen deze email niet hebben ontvangen dan zou ik willen verzoeken om de email door te sturen of mij de naam en het emailadres even door te geven.

Bekeken (84)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website