Navigate / search

Foto’s Openings Kadoos Toernooi 2019

Update: Het was een gezellig toernooi met een prachtig weertje erbij! Er deden in totaal 45 deelnemers mee, wat een record is!
Zie “Lees verder” voor de foto’s!

Je kan je vanaf nu weer opgeven voor het Openings Kadoos Toernooi dat dit jaar plaatsvindt op zondag 7 april. Hét jaarlijkse openings toernooi vol met verrassingen en gezelligheid! Net als vorig jaar (zie de foto’s) hebben we een samenwerkingsverband met het bedrijf Kadoos.nl van Bas Vaanholt. Bas heeft vorig jaar dan ook voorgesteld om een sponsorschap aan te gaan met het toernooi in ruil voor o.a. naamsbekendheid, want hoe goed past het concept van het toernooi bij een bedrijf als Kadoos.nl, waarbij bijzondere momenten de juiste aandacht verdienen en waarbij het weggeven van kadoos nog belangrijker is dan het krijgen. Bas vond dit zo goed passen bij dit toernooi, dat hij met een voorstel tot samenwerking is gekomen.

Het Openings Kadoos toernooi wordt gehouden op zondag 7 april!.
Een uniek toernooi, waarbij iedere deelnemer aan het einde van het toernooi een leuk, grappig, spannend, mooi, verrassend kado mee naar huis kan nemen. Iedereen prijs dus!
Inschrijven kan tot en met 31 maart! Geef je dus snel op.
Ook een erg leuk toernooi voor mensen die nog niet zolang lid zijn van de vereniging!

Toernooi: Openings Kadoos toernooi 2019 (senioren)
Wanneer
: Zondag 7 april vanaf ongeveer 12:00 uur tot ongeveer 17:00 uur
Inschrijven kan via: email naar info@tiebreak.nl met je naam, adres, telefoon, email.
Inschrijven kan tot en met: 31 maart
Kosten: ingepakt kado van ongeveer 5 euro
Opmerking: geen ingepakt kado mee, dan kan je ook niet deelnemen!

Geef je snel op! Hoe meer mensen hoe meer vreugd!

Even nog een uitleg voor degene die niet weten hoe het werkt.
Iedere deelnemer is verplicht een ingepakt kado mee te nemen ter waarde van 5 euro. Dit mag een mooi, leuk, grappig, verrassend, etc. kado zijn. Het kado dient als inzet bij iedere wedstrijd. Er worden dubbelpartijen gespeeld, jij, je partner en je tegenstanders van die wedstrijd leggen de 4 kado’s op de baan. Na de wedstrijd mogen de winnaars van die partij, elk één kado kiezen uit die vier, zonder dat deze uitgepakt wordt. En de verliezers kiezen elk één van de twee overgebleven kado’s. Vervolgens neem je het ingepakte kado dat je op dat moment in bezit hebt weer mee naar de volgende wedstrijd en gelden weer dezelfde regels als hiervoor.
Aan het einde van het toernooi heeft iedereen een ingepakt kado! Tussentijds mag er geen enkel kado zijn uitgepakt!

Nogmaals, als deelnemer ben je verplicht je ingepakte kado mee te nemen naar het toernooi. Geen kado bij je, betekent geen deelname!

Bekeken (353)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website