Navigate / search

Openings Kadoos toernooi 2018

Update:
Voor degene die meedoen aanstaande zondag, Ik wil jullie vragen tegen 11.30 uur aanwezig te zijn, zodat jullie rustig kunnen starten met een kopje koffie/thee en mijn uitleg, alvorens we dan ook echt vóór 12.00 uur kunnen beginnen met de eerste wedstrijden. De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur zijn.
Vergeet niet een ingepakt kado van ongeveer 5 euro mee te nemen, want zonder kado kan je helaas niet deelnemen!  Het is natuurlijk leuk om weer een zo’n grappig, origineel, mooi of verrassend mogelijk kado mee te nemen! En zoals reeds aangegeven zal er dit jaar een extra verrassing in het toernooi zijn, maar daarover zondag meer informatie ?

Ik zie jullie allen aanstaande zondag met kado rond 11.30 uur!

====================================================================
Naamswijziging toernooi naar Openings Kadoos Toernooi
Als je in de titel van dit bericht kijkt, dan valt je misschien op dat er staat “Openings Kadoos Toernooi” ipv “Openings Kado Toernooi”. Dit komt omdat het toernooi de komende jaren een samenwerkingsverband heeft met het bedrijf Kadoos.nl van Bas Vaanholt. Bas heeft dan ook voorgesteld om een sponsorschap aan te gaan met het toernooi in ruil voor o.a. naamsbekendheid, want hoe goed past het concept van het toernooi bij een bedrijf als Kadoos.nl, waarbij bijzondere momenten de juiste aandacht verdienen en waarbij het weggeven van kadoos nog belangrijker is dan het krijgen. Bas vond dit zo goed passen bij dit toernooi, dat hij met een voorstel tot samenwerking is gekomen. Hoe deze samenwerking er tijdens het toernooi uitziet, blijft nog een verrassing!

De eerste toernooien staan weer voor de deur, dit jaar starten we net zoals de afgelopen jaren met het Openings Kadoos toernooi voor senioren. Het Openings Kadoos toernooi wordt gehouden op zondag 15 april!. Dat is twee weken later dan dat je altijd gewend bent van ons, maar dat is vanwege het feit dat het begin april Pasen is, en de week erop speelt FC Twente thuis tegen Feyenoord. Daarom is er gekozen voor 15 april.

Een uniek toernooi, waarbij iedere deelnemer aan het einde van het toernooi een leuk, grappig, spannend, mooi, verrassend kado mee naar huis kan nemen. Iedereen prijs dus! Inschrijven kan tot en met 8 april! Geef je dus snel op.
Ook een erg leuk toernooi voor mensen die nog niet zolang lid zijn van de vereniging!

Toernooi: Openings Kadoos toernooi 2018 (senioren)
Wanneer
: Zondag 15 april vanaf ongeveer 12:00 uur tot ongeveer 17:00 uur
Inschrijven kan via: email naar info@tiebreak.nl met je naam, adres, telefoon, email.
Inschrijven kan tot en met: 8 april
Kosten: ingepakt kado van ongeveer 5 euro

Opmerking: geen ingepakt kado mee, dan kan je ook niet deelnemen!

Geef je snel op! Hoe meer mensen hoe meer vreugd!

Even nog een uitleg voor degene die niet weten hoe het werkt.
Iedere deelnemer is verplicht een ingepakt kado mee te nemen ter waarde van 5 euro. Dit mag een mooi, leuk, grappig, verrassend, etc. kado zijn. Het kado dient als inzet bij iedere wedstrijd. Er worden dubbelpartijen gespeeld, jij, je partner en je tegenstanders van die wedstrijd leggen de 4 kado’s op de baan. Na de wedstrijd mogen de winnaars van die partij, elk één kado kiezen uit die vier, zonder dat deze uitgepakt wordt. En de verliezers kiezen elk één van de twee overgebleven kado’s. Vervolgens neem je het ingepakte kado dat je op dat moment in bezit hebt weer mee naar de volgende wedstrijd en gelden weer dezelfde regels als hiervoor.
Aan het einde van het toernooi heeft iedereen een ingepakt kado! Tussentijds mag er geen enkel kado zijn uitgepakt!

Nogmaals, als deelnemer ben je verplicht je ingepakte kado mee te nemen naar het toernooi. Geen kado bij je, betekent geen deelname!

Bekeken (159)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website