Navigate / search

MEP- uitslag en stand

Update 26 juli – Knallend einde MEP Teamcompetitie voorjaar 2020

Afgelopen vrijdagavond is de beslissing gevallen in de MEP Teamcompetitie 2020. Een competitie waarbij drie wedstrijden van twee sets worden gespeeld volgens het beslissend punt systeem. Verrassend maar wel overtuigend is het team MEP winnaar geworden van deze try out. Uit handen van de organisatie ontving het winnende team een gepaste prijs. Ook de rode lantaarndragers gingen niet met lege handen naar huis. Dank aan alle spelers en sponsoren die van deze opzet een geslaagd evenement hebben gemaakt. En natuurlijk niet te te vergeten de uitstekende catering op de wedstrijddagen.
De reacties van de spelers zijn zodanig positief dat wordt bekeken om de MEP Teamcompetitie in het najaar een vervolg te geven. Uiteraard zal dan de inschrijving voor de gehele vereniging opengesteld zijn. Inschrijven kan al met een team van drie personen. Gezien mogelijke verhinderingen van teamspelers is het wel aan te raden om met meer mensen deel te nemen. Op één avond kunnen er in ieder geval zes tennissers aan de bak. Via de site worden jullie op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
Hieronder de einduitslag van de geslaagde MEP Teamcompetitie en de wedstrijduitslag van 24 juli 2020 (inhaaldag eerste speelrond).

Eindstand MEP Teamcompetitie voorjaar 2020

Alle uitslagen speedagen MEP Teamcompetitie 2020

Update 23 juli

MEP 2020
Vrijdagavond 24 juli is de laatste speeldag van de MEP Teamcompetitie 2020. Iedereen is natuurlijk van harte welkom (met gepaste coronamaatregelen in acht te nemen) om deze laatste avond de ontknoping van deze competitie mee te maken.
Kansloos 2.0 moet het opnemen tegen het als tweede geplaatste MEP. Daarnaast dient MAX te proberen om Servivors van zich af te slaan om niet de laatste positie te krijgen. Er staat dus heel wat op het spel.

Aanvang van de wedstrijden is om 19:00 uur.

Update 17 juli

Wedstrijddag 5 – 17 juli

Door vakantieperikelen heeft het team BHC op deze prachtige vrijdagvond helaas geen volledig team op de benen gekregen. Er is wel voorgesteld om te tennissen aan de Toscaanse kust. Dat vonden de heren van Servivors iets te ver gaan. Als de wedstrijd voor aanstaande vrijdag niet wordt ingehaald zijn de punten voor Servivors (die kunnen er overigens nog wel wat gebruiken).Aanstaande vrijdagavond is de laatste speeldag (een inhaalrond van de eerste). Kansloos 2.0 treedt dan aan tegen MEP en MAX neemt het op tegen Servivors. Er wordt dus op de laatste speeldag bepaald wie er uiteindelijk er met de eer vandoor gaat en wie de rode lantaarn krijgt (in de stand is een eventuele 6-0 overwinning op BHC van de Servivors nog niet verwerkt).

Uitslag en stand

Update: 13 juli:
Wedstrijddag 4 – 10 juli:
Onder heerlijke omstandigheden heeft alweer de vierde speeldag van MEP Teams 2020 plaats gevonden. Er volgen nog twee speeldagen: 17 en 24 juli. Op de laatste dag worden de wedstrijden van de eerste speeldag ingehaald wegens het regenachtige weer op die dag.
Komende vrijdag speelt MAX tegen MEP en BHC tegen Servivors. Kansloos 2.0 kan genieten van een vrij weekend en toekijken.
Uitslag en stand:

Wedstrijddag 3 – 3 juli
De MEP competitie is gisterenavond weer van start gegaan, met leuke wedstrijden en vooral veel plezier en gezelligheid. Aangezien het natuurlijk uiteindelijk om de keiharde pegels gaat, hierbij de huidige stand en uitslag van wedstrijddag 3.

Bekeken (57)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website