Navigate / search

MEP 2020 teamcompetitie

Er is al aardig wat af gemept in de nieuw opgestarte MEP teamcompetitie die als try-out is begonnen. Momenteel zijn er twee wedstrijddagen op de vrijdag gespeeld en wordt er positief gereageerd op de opzet van deze interne teamcompetitie.

Vooralsnog lijkt het er dus op dat de MEP teamcompetitie een blijvertje is en deelname kan worden opengesteld voor de gehele vereniging. Een en ander moet nog wel worden geëvalueerd en verfijnd worden zodat er een leuke maar vooral ook sportieve competitie ontstaat. Tevens dient de teamcompetitie te worden ingepast in het seizoensschema van de KNLTB. Afhankelijk van het aantal teamaanmeldingen zal een aantal data in het voor- en najaar moeten worden vastgesteld.

Er wordt in de MEP teamcompetitie op een vrijdagavond drie wedstrijden gespeeld. Een team dient derhalve minimaal uit drie spelers te bestaan. Meerdere spelers in een team zijn echter gewenst in verband met eventuele verhinderingen en blessures. Om het enigszins compact te houden bestaat een wedstrijd uit twee sets en wordt er bij een gelijke stand in sets geen supertiebreak gespeeld; een gelijke stand is dus mogelijk als uitslag van een wedstrijd.

Lijkt het je leuk om in deze competitie een keer mee te slaan, vorm dan een team (heren of dames) en geef je als team op via het aanmeldadres meptiebreak@gmail.com. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen t.a.v. de MEP teamcompetitie. Individueel aanmelden kan ook. De organisatie zal je dan proberen in te delen bij een team of op een reservelijst plaatsen waar teams, indien nodig, gebruik van kunnen maken.

De huidige stand is:

Bekeken (28)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website