Navigate / search

KNLTB Club App / Tie-Break App

We hebben goed nieuws! Vanaf nu is de KNLTB Club App / Tie-Break App compleet vernieuwd en zal het communicatiemiddel (naast de site en email) worden van onze tennisvereniging Tie-Break. In deze App vind je het laatste nieuws, de agenda, competities, Toernooiuitslagen, alle leden, etc. terug. Ook hebben we op deze manier de mogelijkheid om jullie via een Pushbericht te bereiken, voor als bijvoorbeeld een tennisactiviteit niet doorgaat vanwege de weersomstandigheden, of een laatste herinnering voor het aanmelden van een toernooi. Kortom: dit is het moment om deze Tie-Break App te downloaden en installeren.

Je zult zo meteen een email voor uitnodiging van de App ontvangen, waarin je je eigen wachtwoord moet creëren en de App downloaden. Deze mail ontvang je dus apart in je mailbox, van het email adres clubinfo@knltbclub.email.

De informatie omtrent het bardienst gedeelte in die uitnodigingsmail kan je negeren. Wij gebruiken dit gedeelte van het systeem omtrent de bardienstenrooster nog niet bij Tie-Break!
Hieronder leggen we in stappen nog even uit hoe je de App kan installeren en gebruiken. (in bijgevoegd PDF bestand staat een uitgebreidere versie, inclusief screenshots).

Email ontvangen om wachtwoord te creëren:
Als het goed is het heb je zojuist een uitnodigingsmail gekregen van clubinfo@knltbclub.email. Daarin staat je lidnummer en een link om je wachtwoord aan te maken. Ga naar die uitnodigingsmail en klik op die link “kies wachtwoord”, en maak daar je wachtwoord aan. Het verhaal over de bardiensten in de email mag je vergeten, dat gebruiken wij op dit moment nog niet. Maar de mogelijkheid bestaat om in het systeem ook bardiensten op te nemen, echter voor nu gebruiken wij dat nog niet.

Downloaden en Installeren van de App
Tijd om de nieuwe App dus te installeren! Er is een Android en een iOS versie beschikbaar.
Deze kan je downloaden via de link in het mailtje dat je ontvangen hebt, of via:
iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/knltb-clubapp/id1124390744?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb

Openen van de App en Tie-Break kiezen
Type bovenin het zoekvenster de naam: Tie-Break
En selecteer nu C.T. Tie-Break als club.
Je zit nu in de Tie-Break Club App, nu kan je daar inloggen met je lidnummer en wachtwoord.

Inloggen
Je kan nu met je lidnummer (zie je uitnodigings mail) en je zelf gecreëerde wachtwoord uit stap 1 inloggen in de Tie-Break Club App.

App gebruiken

Je kan de App nu gebruiken, zorg dat je de push berichten aan zet, zodat we jou altijd voor belangrijke zaken kunnen bereiken via een push bericht als bijvoorbeeld een activiteit niet doorgaat vanwege de weersomstandigheden, etc.
Je kan nu al het Tie-Break nieuws lezen, de agenda bekijken, maar ook competities teams toevoegen (dit doe je via Mijn Profiel en dan Favorieten zoeken, en kiezen voor Vereniging en daar Tie-Break zoeken en kies voor C.T. Tie-Break). Daarna kan je je teams als favoriet instellen, die je dan later via Mijn Profiel onder Mijn Favorieten terug kan vinden.
Je kan ook een tennismaatje uitzoeken en daarmee via de App contact mee opnemen om te tennissen.
Wat bij ons niet werkt, is het afhangen van een baan (want wij hebben geen afhang systeem).

Wachtwoord vergeten
Ben je je wachtwoord vergeten, of je hebt de email niet ontvangen, kan je altijd in de App op het beginscherm kiezen voor “Kwijt of vergeten”, je ontvangt dan een nieuw email met een link waar je je wachtwoord kan aanmaken.

 

Bekeken (69)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website