Navigate / search

Klasse Klungel Toernooi!

Nadat ik dus wekenlang had wakker gelegen over de invulling van het Mystery Toernooi en er uiteindelijk erin berustte dat ik het toch niet ging oplossen, lag ik vervolgens weer wakker van het weer. Het kwam immers met bakken uit de lucht de hele week! Zondagochtend was het eerste wat ik deed uit het raam kijken om het weer te checken. Het regende best hard. Toch hees ik me na een lekkere douche in mijn tenniskleding, tenslotte had René gezegd dat het droog zou worden.Terwijl ik van mijn ontbijt genoot, sijpelde de regen tegen het raam. Echter, toen ik om 11:00 uur op de fiets sprong om Edith op te halen, was het droog en zag ik zelfs een stukje blauw tussen de wolken verschijnen.
Bij Tie-Break bleek het al een drukte van belang te zijn. Niet alleen het aroma van verse koffie vulde de kantine, maar ook de geur van verse cupcakes! Wat een verwennerij. Het uitleggen van de spelregels zorgde voor een hoop hilariteit. Met een ooglapje tennissen, met een bal in je hand, samen met één racket, op een klein veld, met een ballon aan je racket gebonden en ga zo maar door. Het zou een gekke dag gaan worden.

klungelkado2013-image005
klungelkado2013-image022
klungelkado2013-image027
klungelkado2013-image029

Inmiddels brak er een waterig zonnetje door en werden de wedstrijden gespeeld. Op het terras was een gezellige boel. Iedereen gluurde naar de meegebrachte cadeaus. Zat er nu werkelijk een gitaar tussen? Opvallend veel pakjes in de vorm van een schoenendoos (volgende keer wat origineler mensen!).
Rond het middaguur was er verrukkelijke zelfgemaakte soep van Natasja. Geef je ons nog even het recept?

Debby, die vrijdag nog zo blij liet weten dat ze groen licht had van haar fysio om weer te tennissen, moest helaas al tijdens de eerste wedstrijd opgeven. Weer die pijnlijke blessure die haar parten speelde, echt heel jammer. Beterschap Debby! Ook Bé en Marcel konden niet meedoen, maar wel heel sportief dat ze toch kwamen kijken.

Toen ik met een ballon aan mijn racket moest spelen, was de zon zo fel dat ik verblind werd en werkelijk maar wat in het wilde weg sloeg. Jacky was zo attent om haar zonnebril uit te lenen. Hoewel dat geen overwinning opleverde, was het wel fijn. 

klungelkado2013-image045b

Bij het spelen met een ooglapje, werden sommige mensen draaierig en kregen hoofdpijn. Daarom werden de rest van de wedstrijden maar zonder ‘piet piraat look’ gespeeld.

Al met al was het een heerlijke, ontspannen dag, waarop veel werd gelachen. De stemming was prima, het weer was ons goed gezind en de hele dag was goed georganiseerd.
Na de prijsuitreiking (gefeliciteerd Anita, Bert en Sandy!) mochten we dan eindelijk ons cadeau uitpakken. Geeft toch altijd weer een soort Sinterklaasavondgevoel.
Hulde aan iedereen die heeft meegeholpen (ook achter de bar), maar in het bijzonder aan René en Natasja. Zeker voor herhaling vatbaar, dit Klungel Toernooi!

klungelkado2013-image072

 

klungelkado2013-image054
klungelkado2013-image103

Dorien

De rest van de foto’s staan in het fotoalbum, via foto’s > 2013 > Klungel Kado Toernooi

Redactie: Dorien bedankt voor het schrijven!

Bekeken (1831)

Comments

Rene Kleizen
Reply

Leuk stuk Dorien, top! Het was zeker geslaagd en voor herhaling vatbaar!

Leave a comment

name*

email* (not published)

website