Navigate / search

Verslag KADO toernooi jr

Hallo allemaal,

Zondag 5 april was het eindelijk zover, het eerste jeugdtoernooi werd georganiseerd. En wel het Jeugd Kado toernooi. De jeugd hoefde geen kado mee te nemen, daar werd door Tie-Break voor gezorgd. Met 29 kinderen was het jeugdtoernooi dit jaar goed vertegenwoordigd.

Bij ontvangst werden de kinderen getrakteerd op cake en drinken. Het was redelijk weer, helaas kwam de zon pas in de middag.
Terwijl de kinderen aan het tennissen waren, genoten de ouders op het terras, van hun kroost(en).

Omdat het voor Fransien en mij de eerste keer was om een toernooi te organiseren, hebben we informatie ingewonnen bij René en Natasja. Bedankt voor de tips. Het idee om de rackets van de midi’s en maxi’s op een hoop te gooien, werkte prima. Brian Nijhof mocht als assistent elke keer de rackets , naar leeftijd (midi en maxi) verdelen. Brian: SUPER BEDANKT!
Er werden weer hele mooie ballen geslagen en ontstonden er soms kleine discussies over een bal in of uit. Maar ook bij de senioren komt dit nog vaak voor, dus dat is geen schande. Samen oplossen is dan ook de beste manier en dat ging ook prima.
Tegen 12.00 uur hebben we de kinderen op patat en kroket / frikandel getrakteerd en dat werd smakelijk opgegeten. Toen was het tijd voor de kadootjes. De kleinsten een etui met inhoud, de midi’s een notitieblok incl. rekenmachine en de grotere kinderen een mooie map met bijbehorend notitieblok. Volgens ons vonden ze het allemaal een leuk kado.
Wij vonden het een leuk en geslaagd toernooi, hopelijk hebben jullie en je ouders ook genoten en zien we jullie snel weer.
Langs deze weg willen wij Frank Peters en Yvonne Bouwhuis bedanken voor het “draaien” van de bardienst.
Mocht je nog leuke ideeën hebben voor de jeugd, laat het ons weten. Je mag ook zomaar een leuk berichtje op de site achter laten, dat kan je hieronder bij “Geef je commentaar” doen, dat vinden we altijd leuk om te lezen, dus vond je het leuk of juist niet leuk, laat het ons weten.
Als laatste willen wij René en Natasja bedanken voor de tijd en energie die zij de afgelopen jaren hebben ingezet voor de jeugd: BEDANKT!
Kijk in het fotoalbum voor de foto’s , bij “main menu > 2009 > 04 openingstoernooi junioren“.
Groetjes,
Fransien en Anne

Bekeken (1710)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website