Navigate / search

Inschrijven KADO toernooi

Het lijkt af en toe wel lente de laatste tijd als je naar buiten kijkt, dus de hoogste tijd om weer met frisse moed op de tennisbaan te verschijnen.
Ook weer tijd dus voor het eerste buiten toernooi van 2014. Zoals de laatste jaren openen we dit met het Openings KADO toernooi voor senior leden van Tie-Break en wel op zondag 30 maart.
Een uniek toernooi, waarbij iedere deelnemer aan het einde van een toernooi een leuk, grappig, spannend, mooi, verrassend kado krijgt.

Toernooi: Openings KADO toernooi 2014 (senioren)
Wanneer
: Zondag 30  maart vanaf ongeveer 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur
Inschrijven kan via: email naar info@tiebreak.nl met je naam, adres, telefoon, email. Of vul dit inschrijfformulier in en gooi het in de bus bij Tie-Break.
Inschrijven kan tot: 24 maart
Kosten: ingepakt kado van ongeveer 5 euro

Opmerking: geen ingepakt kado mee, dan kan je ook niet deelnemen!

Geef je snel op! Hoe meer mensen hoe meer vreugd!

Even nog een uitleg voor degene die niet weten hoe het werkt.
Iedere deelnemer is verplicht een ingepakt kado mee te nemen ter waarde van 5 euro. Dit mag een mooi, leuk, grappig, verrassend, etc. kado zijn. Het kado dient als inzet bij iedere wedstrijd. Er worden dubbelpartijen gespeeld, jij, je partner en je tegenstanders van die wedstrijd leggen de 4 kado’s op de baan. Na de wedstrijd mogen de winnaars van die partij, elk één kado kiezen uit die vier, zonder dat deze uitgepakt wordt. En de verliezers kiezen elk één van de twee overgebleven kado’s. Vervolgens neem je het ingepakte kado dat je op dat moment in bezit hebt weer mee naar de volgende wedstrijd en gelden weer dezelfde regels als hiervoor.

Aan het einde van het toernooi heeft iedereen een ingepakt kado! Tussentijds mag er geen enkel kado zijn uitgepakt!

Nogmaals, als deelnemer ben je verplicht je ingepakte kado mee te nemen naar het toernooi. Geen kado bij je, betekent geen deelname!

Bekeken (1246)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website