Navigate / search

Inschrijven KADO toernooi

De start van het tennisseizoen staat binnenkort weer voor de deur. Het wordt dus weer tijd voor het eerste buiten toernooi van 2015, dat zal net als de laatste jaren het Openings KADO toernooi voor senioren zijn. Het Openings KADO toernooi wordt gehouden op zondag 29 maart.

Een uniek toernooi, waarbij iedere deelnemer aan het einde van een toernooi een leuk, grappig, spannend, mooi, verrassend kado mee naar huis kan nemen. Iedereen prijs dus! Inschrijven kan tot 23 maart! Geef je dus snel op.

Toernooi: Openings KADO toernooi 2015 (senioren)
Wanneer
: Zondag 29  maart vanaf ongeveer 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur
Inschrijven kan via: email naar info@tiebreak.nl met je naam, adres, telefoon, email.
Inschrijven kan tot: 23 maart
Kosten: ingepakt kado van ongeveer 5 euro

Een verslag van vorig jaar, met foto’s, is te zien op: http://www.tiebreak.nl/het-mooiste-kado/

Opmerking: geen ingepakt kado mee, dan kan je ook niet deelnemen!

Geef je snel op! Hoe meer mensen hoe meer vreugd!

Even nog een uitleg voor degene die niet weten hoe het werkt.
Iedere deelnemer is verplicht een ingepakt kado mee te nemen ter waarde van 5 euro. Dit mag een mooi, leuk, grappig, verrassend, etc. kado zijn. Het kado dient als inzet bij iedere wedstrijd. Er worden dubbelpartijen gespeeld, jij, je partner en je tegenstanders van die wedstrijd leggen de 4 kado’s op de baan. Na de wedstrijd mogen de winnaars van die partij, elk één kado kiezen uit die vier, zonder dat deze uitgepakt wordt. En de verliezers kiezen elk één van de twee overgebleven kado’s. Vervolgens neem je het ingepakte kado dat je op dat moment in bezit hebt weer mee naar de volgende wedstrijd en gelden weer dezelfde regels als hiervoor.
Aan het einde van het toernooi heeft iedereen een ingepakt kado! Tussentijds mag er geen enkel kado zijn uitgepakt!

Nogmaals, als deelnemer ben je verplicht je ingepakte kado mee te nemen naar het toernooi. Geen kado bij je, betekent geen deelname!

Bekeken (627)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website