Navigate / search

Dubbeltoernooi 2013

Het toernooi zit er weer op, met dit jaar meer vrouwelijke deelneemsters dan mannelijke, mogen we zeggen dat het een geslaagd toernooi was. We hebben de gehele week prima weer gehad, waardoor er optimaal getennist kon worden. Dat bleek ook wel uit de vele mooie partijen met soms prachtige en hilarische momenten. Door de weeks was er tot vrijdag ruimte ingeregeld voor de poulewedstrijden, waarna er vrijdag en zondag om de hoofdschema’s gespeeld werd, in de winnaars- en verliezersronde. De halve en hele finales werden gespeeld op zondag, waar er tevens een overheerlijke snack (broodjes hamburgers, worst, salade, etc.) voor iedereen klaar gemaakt werd in een grote pan.
Uiteindelijk waren bij de mannen winnaarsronde Peter van het Bolscher en Eric-Jan Smit de winnaars, en bij de dames waren dit: Sandy Jansen-Oude Heuvel en Fransien Munster. Allen van harte proficiat natuurlijk! Ook voor de tweede prijs en de verliezersronde (eerste en tweede) werden er leuke prijzen weggegeven, zoals de “helaas-pindakaas-prijs”.
Voor alle foto’s van het toernooi zie hier het fotoalbum!

dubbel2013-image066
dubbel2013-image064
dubbel2013-image062
dubbel2013-image060

 

 

 

 

 

Voor een overzicht van de wedstrijden en winnaars zie: http://toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=EC10C732-783B-45A8-8274-D4CDAAD12458

Bekeken (2597)

Comments

Door
Reply

Het was superleuk. Bedankt iedereen voor organisatie en hulde aan degene die onze helaas pindakaasprijs heeft geregeld, vonden wij heel origineel. Hangt al in de tuin te wachten op de vogels.

agnes
Reply

Door inschrijfformulieren.

Rene Kleizen
Reply

Is prima. Hoe hadden jullie je opgegeven dan? Via het formulier in de brievenbus? Want die had ik nog niet leeggehaald namelijk en heb jullie aanmelding nog niet gezien.

agnes en marion
Reply

Dag Rene,

Marion en ik trekken zich door omstandigheden terug van het dubbeltoernooi, sorry voor het ongemak.

Groetjes marion en agnes

Leave a comment

name*

email* (not published)

website