Navigate / search

Indeling Winter Gezelligheidstoernooi 2018-2019

Het heeft me de nodige tijd en moeite gekost maar het is uiteindelijk gelukt de indeling is klaar voor het wintertoernooi 2018 – 2019.
In de bijgevoegde file vind je een overzicht van de dagen dat je moet spelen en op welke tijd (2018) . Met betrekking tot 2019 zal ik de wedstrijdindeling ruim voor het eind van dit jaar met jullie delen, je kunt al wel zien op welke dagen een wedstrijd gepland gaat worden .Ten opzichte van het laatste wintertoernooi heb ik de tijden en daarmee het aantal wedstrijden per avond aangepast. Gezien de hoeveelheid deelnemers, de verhinderingen en de vele wensen (zoals bijvoorbeeld : niet vaker dan 1x per 2 weken spelen, niet om 19:00 uur, niet om 21:00 uur etc) heb ik besloten om alleen wedstrijden te plannen van 19:30-20:30 en van 20:30-21:30 waardoor iedereen uiteindelijk rond de 12 wedstrijden zal spelen.
Ik heb zoveel mogelijk rekening gehouden met alle wensen maar dat sluit niet uit dat ik het iedereen niet volledig naar de zin heb kunnen maken. Mocht je ergens echt tegen een probleem aanlopen dan wordt je geacht zelf een vervanger te zoeken.

VWB de bardienst en de wedstrijdleiding heb ik de hulp ingeroepen van Ernest Overbeeke en samen hebben we besloten dat het het beste werkt als we 2 mensen aanwijzen per avond die zowel de wedstrijdleiding als de bardienst op zich nemen en die ook beide spelen op deze avond. De indeling staat in een aparte tab.
Ons voorstel is om deze dienst dan te laten lopen van 19:15 tot 22:30 .
Ook hier geldt dat als je om wat voor reden dan ook niet kunt dat je zelf verantwoordelijk bent voor het vinden van een vervanger.

Ik wens iedereen een gezellig en sportief wintertoernooi en tot gauw,

Groetjes
Peter

Bekeken (106)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website