Navigate / search

In Memoriam

Wij ontvingen het droevige bericht dat ons oud lid en donateur Willy Engbersen op zondag 19 februari is overleden op 83 jarige leeftijd.
Niet veel huidige leden zullen zich Willy kunnen herinneren bij Tie-Break. Hij tennist als vele jaren niet meer maar bleef altijd betrokken en geïnteresseerd in onze club. Als mede oprichter en in het bestuur was hij van grote waarde. Met zijn kennis en ervaring vanuit BWO gaf hij heel veel steun bij het opzetten en organiseren van onze vereniging. In de functie voor technische zaken regelde hij mede de bouwactiviteiten van het eerste houten tot ons huidige clubhuis. Willy wist waar zaken goedkoop(er) waren te halen en hij kon ook altijd alles zelf gebruiken. Een doener en meedenker.
Zijn laatste jaren waren niet gemakkelijk. Problemen met zijn gezondheid (en die van Ans) zorgde voor zorgen en bijvoorbeeld uitstel van een nodige (heup)operatie. Maar hij bleef opgewekt en belangstellend.

Willy wij bedanken je voor alles wat je voor Tie-Break hebt gedaan en wensen Ans, dochter Colinda andere familieleden en vrienden veel sterkte toe met dit verlies.
Het bestuur Tie-Break

Bekeken (16)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website