Navigate / search

In memoriam Ben Colenbrander

Het bericht dat Ben afgelopen dinsdag 14 september is overleden stemt ons verdrietig. Wij wisten al langere tijd dat Ben ziek was en zijn overlijden komt dan ook niet onverwacht maar het blijft een schok. Voor Ben is er nu een einde gekomen aan zijn niet te winnen strijd en voor zijn naasten komt er nu de verlossing maar ook het begin met het verwerken van het verlies. Wij wensen Joke, kinderen, naaste familie en vrienden daarin veel sterkte toe.

Vorig jaar hebben wij Ben Colenbrander bedankt voor het hetgeen hij in de loop van vele jaren voor Tie-Break heeft gedaan. Bijvoorbeeld voor het meehelpen met de aanleg en onderhoud van het clubhuis, met het installeren, repareren en onderhoud van elektra en de verwarming. Het bestuur heeft hem toen voorgedragen voor alle verrichte werkzaamheden en de leden hebben Ben in de Algemene Ledenvergadering in september 2020 benoemd tot erelid. Ben stond niet graag op de voorgrond en zette zich liever in stilte in voor allerlei werkzaamheden. Hij had een groot hart voor Tie-Break en was altijd betrokken bij onze vereniging. Wij zullen hem gaan missen vooral op de maandagmorgen met zijn lach bij het koffiedrinken en het meepraten met de senioren tennissers en in de winter met het bar en keukendienst verzorgen op de kaartavonden. 

Er is gelegenheid tot condoleren op maandag 20 september van 19.00 tot 19.30 uur in uitvaartcentrum Smelt, Deldenerstraat 157 in Hengelo.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden in besloten kring.

Ben bedankt!

Het bestuur

Bekeken (81)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website