Navigate / search

Helpende handen gezocht

De laatste tijd is het bestuur hard bezig geweest om iemand te vinden die de coördinatie m.b.t. de jeugdactiviteiten op zich wil nemen. Wij zijn dan ook heel erg blij dat we iemand gevonden die dit wil gaan doen en dat is Jan-Herman Maarseveen. Wij zijn hem hier op voorhand dan ook heel erg dankbaar voor dat hij dit wil gaan doen!
Jan-Herman zit boordevol met goede en leuke ideeën, over hoe hij de jeugd wil begeleiden en met welke activiteiten hij de jeugd wil vermaken. Jan-Herman zal dan ook de coördinatie van dit geheel op zich nemen en zal ook de communicatie richting het bestuur doen.
Jan-Herman is voor zijn activiteiten nog wel op zoek naar ‘helpende handen’, om hem te helpen bij één of meerdere van zijn bedachte activiteiten. Wij zoeken dus nog een groepje mensen die bereid is om Jan-Herman te ondersteunen bij het uitvoeren van die jeugdactiviteiten. 

Daarbij zou je dan kunnen denken aan het tellen bij toernooitjes, toezicht houden bij één van de jeugdactiviteiten, helpen met organiseren van een activiteit, etc. Dit kunnen leden zijn, maar mogen ook ouders van kinderen zijn. Iedereen die graag wil helpen, is van harte welkom!
Lijkt het jou leuk om Jan-Herman te ondersteunen, zodat jullie samen met een groepje de jeugd van Tie-Break weer een boost kunnen geven? Meld je dan bij Jan-Herman, één van de bestuursleden of stuur een mailtje naar info@tiebreak.nl
De jeugd (en wij uiteraard) zal je erg dankbaar zijn! 

Bekeken (628)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website