Navigate / search

Haltoernooi 2007 verslag

Met ongeveer 36 deelnemers was afgelopen Zaterdag 20 januari weer het jaarlijkse Tie-Break Haltoernooi in de hal Veldwijk. Marcel van de Plas had de zaken weer uitstekend geregeld rondom het toernooi, dus we konden allemaal een lekker balletje slaan.

image
image

Iedereen kon 3 partijen spelen van 35 minuten. Tussen de partijen door was er natuurlijk de gelegenheid voor een hapje en een drankje. Vooral dat laatste werd flink gedaan, gezien het feit dat aan het einde van de avond de tap op was en gezien de drastisch achteruitgaande tenniscapaciteiten van sommigen. Gedurende de avond werden de partijen steeds minder serieus, lolliger en rolden er mensen van het lachen over de baan. De gezelligheid zat er goed in.

image
image

Dat er ook nog ergens om gestreden werd, bleek wel uit het feit dat Arnold Jansen (samen met Femmy die ook nog om de prijzen mee deed) bij de laatste wedstrijd zijn vrouw zo min mogelijk games wou geven, om zo de overwinning bij de vrouwen aan Natasja Vander Vaet te schenken. Tonnie probeerde met man en macht om het haar man, Arnold, zo moeilijk mogelijk te maken. Daarbij werden menige ballen ?UIT? gegeven, terwijl de rest van de hal een duidelijk andere mening hadden. Dit alles natuurlijk om Tonnie te stangen.  Ondanks het goede spel van Arnold had Tonnie uiteindelijk evenveel punten als Femmy en stonden ze aan het einde van het toernooi samen bovenaan. Hierdoor moest een beslissende ?Raymond van Barneveld? dart de beslissing brengen. Femmy won!

image
image

Bij de heren was er een minder spannende strijd. Desondanks stond aan het einde van het toernooi Hans Bosboom bovenaan, wat hij zelf totaal niet verwacht had. De hoeveelheid aan punten die Hans verzameld had is mij ontgaan, dit in tegenstelling tot de hoeveelheid games die Theo had: 3 games. Hiermee verdiende Theo dan ook terrecht de ?poedelprijs?, een hele prestatie! Bij de dames ging de “poedelprijs” naar Corine Tap.

image
image

Na de prijsuitreiking ging het tennisfeestje nog even door in de kantine van Veldwijk, hoe laat het precies geworden is???.ik zou het niet weten. Maar foto?s zeggen meer dan woorden denk ik dan maar

wink
image
image

Bekeken (1554)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website