Navigate / search

Gezelligheidstoernooi 2015

Update:
De indeling is bekend en als het goed is heeft iedereen via de email de indeling toegestuurd gekregen. De indeling is ook te vinden rechtsboven in de site.

===========================================================================================

Alweer voor de 15e maal.  De opzet is om gezellig een balletje te slaan met andere Tiebreakers zowel mix als dubbel, dus alles door elkaar. Dit wordt een toernooi op de woensdagavond, de lente en zomer door (behalve tijdens toernooien).
Van 20 mei tot en met 30 september. We beginnen om 19.00 uur en de laatste wedstrijden eindigen om 22.00 uur. Er wordt precies 1 uur gespeeld. Je weet dus exact wanneer je moet tennissen. Mocht er vanwege het weer of andere “omstandigheden” er niet getennist worden, dan vervalt het programma die avond en wordt  er ook niet  ingehaald.

Wanneer je een keer niet kunt zul je zelf voor een vervanger moeten zorgen ( deze zal ongeveer van gelijke sterkte moeten zijn). We zullen zoveel mogelijk op sterkte indelen, zodat iedereen evenveel plezier aan deze competitie zal beleven. Ook hebben we wedstrijdleiding nodig geef je op. Zeg niet zo snel van NEE.

Je kunt je opgeven tot 02 mei, hierna gaan we indelen. Om je op te geven vul dit formulier in en gooi hem in de postbus van het clubhuis. Je mag ook ook mailen: marcel.vandeplas@ziggo.nl (zorg wel dat je alle gegevens mailt).
Kosten van het toernooi zullen  Euro 5,00  p/p zijn.

Bekeken (678)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website