Navigate / search

Dubbeltoernooi 2006 (Einde)

Het dubbeltoernooi van 2006 zit er weer op, alle partijen zijn gespeeld en alle winnaars en niet-winnaars zijn bekend. Dit jaar werd het toernooi georganiseerd door Tom Wienk, Frank Bouwhuis en René Kleizen. Net als bij het Single en mixtoernooi, maakten we gebruik van het software pakket: Tennis Toernooi Planner.

image

Dit pakket heeft ook dit toernooi weer prima zijn werk geleverd. Eenmaal je weet om te gaan met het pakket, is het erg gemakkelijk voor het plannen en organiseren van een toernooi. Het pakket houdt automatisch rekening met verhinderingen van deelnemers bij het plannen, het kan pouleindelingen maken, mailtjes versturen, rapporten uitdraaien, publiseren op internet, etc etc. Erg handig en nuttig voor Tie Break.  Er waren helaas wel een aantal "uitvallers" deze keer, zo was Karin Wolthuis geblesseerd geraakt voor dat het toernooi begon en moesten we voor haar tennispartner Marion Ros nog een vervanger zoeken. Gelukkig wou Anne Ros wel invallen, zo waren de "Rosjes" herenigd. Ook viel Marcel Wennink tijdens zijn allereerste partij uit en moest Ben Bouwhuis later voor hem invallen.  De eerste week waren alle poulewedstrijden, deze waren we zonder kleerscheuren doorgekomen, vooral vanwege het mooie weer en de ruime planning. Na de poulewedstrijden werden de deelnemers op basis van hun resultaat onderverdeeld in een verliezers- en winnaarsschema. Vooral bij de heren in poule C was het heel spannend, waar de eerste 3 koppels een gelijk aantal punten had. De Dames konden na de poulewedstrijden gelijk naar de halve finales, dan wel in de winnaars- dan wel in de verliezersronde. Marieke Lodewijk en Natasja Vander Vaet verloren van het sterke koppel Jacky Nijhof en Joke Marsman. In de andere halve finale bij de winnaarsronde, stonden Angela de Vries met Renate Wevers tegenover Ingrid Wennink en Dianne van de Plas. Eerst genoemden wonnen deze wedstrijd, waardoor de finale ging tussen Jacky Nijhof met Joke Marsman en Angela de Vries met Renate Wevers. 

image

Bij de heren moest er eerst een kwartfinale worden afgehandeld, waarna de halve finales op het programma stonden. Charles Leurink met Frank Bouwhuis moesten tegen Rob Huiskes en René Kleizen, deze wedstrijd werd beslist in het voordeel van Rood, Rob en Rene dus. In de andere halve finale moesten Rene Lenferink en Jeroen Hippert het opnemen tegen Ben Bouwhuis en Marcel van de Plas. In een spannende 3-setter, waarbij Jeroen geblesseerd was, trokken Marcel en Ben aan het langste eind. De Finale bij de heren ging dus tussen René Kleizen met Rob Huiskes tegen Marcel van de Plas en Ben Bouhuis.  In de verliezersronde ging de finale bij de heren tussen Frank Peters met Jan Nijhof tegen Arthur Peters en Rien Roeleveld. Na een spannende 3-setter wonnen Frank Peters en Jan Nijhof. Bij de dames verliezersronde, ging de finale tussen Frany Dorenbosch met (invaller) Marion Ros tegen Corine Tap en Marijke van der Meulen. Frany en Marion wonnen deze finale.  De winnaarsronde bij de dames ging zoals gezegd tussen Jacky Nijhof met Joke Marsman en Angela de Vries met Renate Wevers, met een overtuigende 6-1 6-1 waren Jacky en Joke de verdiende winnaars bij de vrouwen. Dames….gefeliciteerd! Zij mogen zich dan ook een heel jaar Clubkampioenen noemen van Tie-Break!  Bij de heren winnaarsronde trokken Rob Huiskes en Rene Kleizen, verkleed in het Rood, aan het langste eind. In een 3-setter tegen Marcel van de Plas en Ben Bouwhuis wonnen Rene en Rob met 6-4 2-6 6-3. Rood zijn dan ook een heel jaar de Clubkleuren van Tie-Break!  De foto's van het dubbeltoernooi staan in het fotoalbum onder "2006" "Dubbeltoernooi". Rest ons nog de sponsoren te bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen: – Megastore Intersport – Intersport Hengelo – Leenders – Leurink – EJN sports En anderen die we hierbij vergeten zijn te noemen.  Allemaal hartelijk dank voor de deelname en tot de volgende keer! 

image
image

Eindstand: Winaarsronde Heren: 1e plaats: Rene Kleizen en Rob Huiskes 2e plaats: Marcel van de Plas en Ben Bouwhuis Winaarsronde Dames: 1e plaats: Jacky Nijhof en Joke Marsman 2e plaats: Renate Wevers en Angela de Vries Verliezersronde Heren: 1e plaats: Jan Nijhof en Frank Peters 2e plaats: Arthur Peters en Rien Roeleveld Verliezersronde Dames: 1e plaats: Frany Dorenbosch en Marion Ros 2e plaats: Corine Tap en Marijke van der Meulen De foto's van het dubbeltoernooi staan in het fotoalbum onder "2006" "Dubbeltoernooi".

Bekeken (1892)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website