Navigate / search

Dreamteampies 2007 van start

Op een ‘zonovergoten’ terras hebben de deelnemers van Dreamteampies 2007 afgelopen zondag de draad weer opgepakt. Hier en daar wat wijzigingen in een team (wat jonger) maar over het algemeen stonden de teams er in hun basisopstelling.

Hierdoor stonden de blikken meteen op scherp bij de eerste wedstrijden daar iedereen niet verrast wilde worden in de eerste uitdaging van dit toernooi.

Het toernooi, dat zicht uitspreidt over drie zondagen, kent aanzien bij de echte Tie-breakers. Onder het motto ‘eerst slaan en dan kww’ hebben de meesten zich wederom goed staande gehouden op deze eerste dag.

Na een ‘gezellig’ partijtje tennis wordt er weer culinair aan ‘landen’ geroken. Deze zondag waren dat onze oosterburen. Onze ‘huiskok’ had zich wederom voorbereid op zijn taak. Trek had eenieder en de worsten vonden dan ook gretig aftrek.


De gelukkige winnaar van deze dag was het team van captain Jacky Nijhof; De Klussers. Het team verzamelde welgeteld 46 punten; één meer dan het team dat zich speciaal voor dit toernooi De Droge Douchekopjes heeft genoemd.

  

Bennie’s Angels hadden niet hun dag en moesten lijdzaam toezien dat zij op de laatste plaats eindigden. Er is echter hoop voor dit team daar er nog twee competitiedagen zijn.
Op 10 juni zal de dreamteamcompetitie worden vervolgd waarna op 1 juli uiteindelijk om de eerste plaats zal worden gestreden.

 

Op de zondagen tijdens de Dreamteamcompetitie zijn de banen vanaf 15.00 uur weer vrij. Daarvoor zijn alle banen in gebruik door de Dreamteamcompetitie.

Aankomende data Dreamteam: 10 juni en 1 juli.


Bekeken (1719)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website