Navigate / search

Corona update 9 juni 2021

De kleedkamers, douches en het terras zijn vanaf nu weer te gebruiken. Blijf wel de standaard regels volgen. Handen wassen, 1 ½ meter afstand. Bij klachten; blijft thuis.

De verruiming van de sluitingstijd van de kantine (tot 22.00 uur) vinden wij nu nog niet voldoende geschikt om vaste bardiensten te gaan regelen. De kantine gaat daarom voorlopig alleen open op de dinsdag en de vrijdagavond.

Vanaf volgender week starten wij op de dinsdag met de start van de toss / grolsch avond. Aanvang 19.30 uur.

Uitleg:
De toss avond is een goede gelegenheid om kennis te maken met andere leden en te oefenen met steeds wisselende medespelers. Alle senior leden van de club zijn welkom om mee te doen. Op deze avond wordt op een ludieke manier bepaald tegen wie en met wie je een wedstrijdje speelt van 45 minuten. Rackets bij elkaar leggen en telkens 4 uitzoeken die met/ tegen elkaar gaan spelen. Twee banen zijn hiervoor geblokt in het afhangsysteem. Een baan blijft over voor de lessers en een voor vrij spelen.
Wij evalueren na een paar weken of dit past.

Deze week is op de vrijdagavond een gelijksoortige opzet waarvoor drie banen worden gereserveerd. Deelname is gewoon zoete inval.

Bekeken (25)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website