Navigate / search

Clubkampioenschappen 2011

Het toernooi zit er weer op! We hadden fantastisch weer de afgelopen twee weken, 20 tot 25 graden en een heerlijk zonnetje!
Uiteraard werd er ook fantastisch getennist, door sommigen althans (ik noem geen namen). Met een deelnemerslijst van 60 spelers zaten we ongeveer op hetzelfde aantal als vorig jaar. De enige tegenvallers was dat we maar twee dames in de Dames Enkel hadden, waardoor deze twee dames (Ilona en Vivian) automatisch in de finale stonden.

Winnaar DE

Voor alle foto’s van het toernooi, zie het fotoalbum

Bij de Heren enkel hadden we 9 deelnemers. Na de poulewedstrijden werd er verder gestreden in een Winnaars- en een Verliezersschema. Uiteindelijk mocht Erik Dorgelo, na een lange partij met Robert Wilms, zich Clubkampioen van Tie-Break noemen.
Bij de Dubbels ging het er ook flink aan toen. Zo werden Martin Colard en Frank Nijhof kampioen door in de finale, toch vrij gemakkelijk, te winnen van de iets wat jongere gasten Marco en Roel.
Bij de Dames dubbel was er een nieuw aanstormend koppel die er met de eerste prijs vandoor ging, namelijk Sandy Jansen-Oude Heuvel en Fransien Munster.
Bij de Mix ging de welverdiende titel naar Roel Harmsen en Liesbeth Jansen-Oude Heuvel.

HD Winnaars - Winnaarsronde
DD Winnaars - Verliezersronde

Voor alle winnaars (winnaars- en verliezersronde) zie: http://www.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=D9D7E872-BD8E-4EDB-9BF2-44585982C9D4

Voor alle foto’s van het toernooi, zie het fotoalbum

Bekeken (1543)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website