Navigate / search

Inschrijven Winter Gezelligheidstoernooi 2018/2019

Hierbij alvast het inschrijvingsformulier voor het komende “wintergezelligheidstoernooi 2018/2019″
We zitten nog steeds in een periode van bijzonder warm weer maar voor dat je het weet is het weer zover en gaan we de herfst en de winter in. Daarom nu alvast de mogelijkheid om in te schrijven voor het wintertoernooi. Daarnaast geeft mij dit ook de benodigde tijd voor de indeling en alle zaken die daaraan gekoppeld zijn. Ik heb de organisatie per dit toernooi van Tom overgenomen en weet dus nog niet precies wat er op mij af gaat komen.
Het wintergezelligheidstoernooi zal zoals jullie gewend zijn weer op de dinsdagavond plaats hebben. Een uur op de baan met clubgenoten, waarbij ik zoveel mogelijk rekening zal houden met de diverse wensen maar daarnaast ook zal proberen om zoveel mogelijk te husselen/ mixen zodat je de meeste mensen een keer ergens in een wedstrijd zult ontmoeten. Nadien is er natuurlijk tijd voor een praatje onder het genot van een hapje en een drankje in onze fantastische kantine of op het terras!  We gaan er weer een gezellig toernooi van maken waar hopelijk iedereen zijn of haar steentje aan bij wil dragen!

Lees verder

Bekeken (9)

Inschrijving HOI Bonhof TB Short Open 2018 geopend

Het HOI Bonhof TB Short Open 2018 wordt dit jaar gehouden in het weekend van 25 en 26 augustus 2018 in de categorieën HD en DD. De speelsterkte van het koppel dient minimaal 13 te zijn en wordt bepaald aan de hand van de speelsterkte op de pas.

Op de zaterdagmiddag wordt er vanaf 12.00 uur gespeeld in een poulesysteem en op de zondag vanaf 09.30 uur in een afvalschema. Op beide dagen wordt gezorgd voor een hartelijk onthaal en een lunch of petit diner. Traditiegetrouw sluiten wij het toernooi af met een gezamenlijke maaltijd. Dit alles is inbegrepen in het inschrijfgeld.
Stucadoorsbedrijf Bonhof en HOI Advies zijn bereid gevonden het toernooi met een financiële bijdrage te ondersteunen waarvoor dank.

Je kunt je inschrijven via toernooi.nl. Inschrijven kan nog tot 19 augustus 2018. Maar…schrijf je snel in want de deelname is beperkt.

LET OP: beide deelnemers van een koppel dienen zich in te schrijven.

Bekeken (22)

Opruim avond Tie-Break Open maandag 18 juni

Het TempTech Tie-Break Open 2018 toernooi zit er weer op. Het was weer een geslaagd toernooi, mede door de vele vrijwilligers van Tie-Break, daarvoor onze dank.

Vanavond vanaf 19.30 uur gaan we alles weer opruimen op het park, dus mocht je nog tijd hebben om even te helpen om wat zaken samen met ons op te ruimen, dan zouden wij dat zeer op prijs stellen.

Bekeken (12)

Opbouw avond Tie-Break Open

Aanstaande vrijdagavond 8 juni vanaf een uur of 19.00, gaan we het park opbouwen voor het TempTech Tie-Break Open toernooi dat zaterdag 9 juni start. Het zou fijn zijn als er nog wat mensen zijn die ons willen helpen, alle hulp is meegenomen. Denk hierbij aan vlaggen ophangen, park aankleden, vegen, tenten opzetten, etc.

 

Bekeken (44)

Inschrijven TempTech Tie-Break Open 2018

Het TempTech – Tie-Break Open 2018 wordt dit jaar gehouden van 9 juni t/m 17 juni 2018, in de categorieën HD, DD, GD (allen 17+) in de speelsterktes 5, 6, 7 en 8. Dit jaar met een nieuwe hoofdsponsor, namelijk TempTech!

Je kan je inschrijven via MijnKNLTB.Toernooi.nl, inschrijven kan tot en met 31 mei 2018.

Een inschrijving wordt pas volledig beschouwd als beide partners zich samen ingeschreven hebben.
Alleen KNLTB leden kunnen zich inschrijven voor het TempTech Tie-Break Open toernooi.

Laten we er met zijn allen weer een geslaagd toernooi van maken.

 

Bekeken (64)