Navigate / search

Lentehussel

Vanaf 5 april 2023 wordt er weer verder gehusselt. Dit maal op de vertrouwde woensdagavond. Bij voldoende deelname worden de ronden gespeeld om 19:00, 20:00 en 21:00 uur. Binnenkort zal iedereen persoonlijk een e-mail ontvangen met een link naar het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier zal t.z.t. ook beschikbaar komen op de siten.

Alvast een bedankje aan al die trouwe husselaars die ook in de wat koudere maanden weer op de baan stonden en voor veel tennisplezier hebben gezorgd. Ook een applaus voor jezelf voor de bereidheid om eens een avondje de wedstrijdleiding op je te nemen of een (ondersteunende) kantinedienst.

Voor elkaar en met elkaar!

Bekeken (5)

De grote schoonmaak

Het halfjaarlijkse, grote schoonmaak van de kantine staat weer voor de deur. Vorig jaar hebben we met 16 man / vrouw sterk de klus geklaard, zowel binnen als buiten.
De datum is nu zaterdag 25 maart a.s. om 10.00 uur. Dan zijn we voor de voorjaarscompetitie klaar. Natuurlijk wordt er gezorgd voor koffie/thee met iets lekkers. We hopen jullie te ontvangen in grote getalen ☺️, zodat we weer snel klaar zijn. In verband met “ het lekkers” zouden we graag willen weten wie er komen…

Meld je aan bij:
fransienmunster@hotmail. com

Tot dan!
Jolanda en Fransien

Bekeken (4)

In Memoriam

Wij ontvingen het droevige bericht dat ons oud lid en donateur Willy Engbersen op zondag 19 februari is overleden op 83 jarige leeftijd.
Niet veel huidige leden zullen zich Willy kunnen herinneren bij Tie-Break. Hij tennist als vele jaren niet meer maar bleef altijd betrokken en geïnteresseerd in onze club. Als mede oprichter en in het bestuur was hij van grote waarde. Met zijn kennis en ervaring vanuit BWO gaf hij heel veel steun bij het opzetten en organiseren van onze vereniging. In de functie voor technische zaken regelde hij mede de bouwactiviteiten van het eerste houten tot ons huidige clubhuis. Willy wist waar zaken goedkoop(er) waren te halen en hij kon ook altijd alles zelf gebruiken. Een doener en meedenker.
Zijn laatste jaren waren niet gemakkelijk. Problemen met zijn gezondheid (en die van Ans) zorgde voor zorgen en bijvoorbeeld uitstel van een nodige (heup)operatie. Maar hij bleef opgewekt en belangstellend.

Willy wij bedanken je voor alles wat je voor Tie-Break hebt gedaan en wensen Ans, dochter Colinda andere familieleden en vrienden veel sterkte toe met dit verlies.
Het bestuur Tie-Break

Bekeken (16)

Inschrijven Tennisles zomer 2023

Het zomer tennisles seizoen staat weer voor de deur. Je kan je dan ook weer via het inschrijfformulier hieronder opgeven voor de tennislessen van zomder 2023. De lessen zullen starten in de week van 20 maart. Opgeven graag voor 8 maart!

Zomer tennisles 2023

Aanvang: week van 20 maart 2023
Lesduur: 50 minuten
Aantal lessen: 18 lessen
Kosten Senioren: € 200
p.p. (uitgangspunt 4 personen per les) of € 120 p.p. (uitgangspunt 6 – 9 personen per les). Uiterlijk te voldoen tijdens de 1e les. Andere samenstellingen (kosten) in overleg.
Dagen: lesdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag.
Opgeven: via het onderstaande inschrijfformulier te downloaden en in te vullen en te sturen (voor 8 maart) naar: justinhoevenberg@hotmail.com .
Opmerking: In de lesreglementen en kalender kan je zien wanneer er op welke dagen / data gelest wordt.

Bekeken (56)