Navigate / search

Alle ballen verzamelen

Zowel het voorjaar als mijn schrijverij waren in een soort winterslaap. Terwijl het vroor dat het kraakte, leek ook de inkt in mijn pen niet te willen vloeien. Ik zag dat het laatste stukje wat ik voor de Tie-Break site schreef, dateerde van januari. U hebt het vast niet gemist.

Jammer dat het traditionele Kadotoernooi moest worden afgelast. Eigenlijk hebben we dus nog helemaal geen aftrap van het nieuwe seizoen gehad. Nou ja, misschien wel in subgroepjes, zoals de competitiespelers en de mensen die weer begonnen zijn met de lessen, maar niet met de hele Tie-Break familie.

Gelukkig begint het Zomer Gezelligheidstoernooi binnenkort weer. Ik hoorde om mij heen al diverse mensen die het misten, de avondjes in de kantine of op het terras. En oh ja, het tennissen natuurlijk…

Begin april zijn we weer begonnen met de lessen van Ton en Justin. Eindelijk kunnen we weer eens zonder handschoenen de baan op. Hopelijk wordt het binnenkort ook rokjesweer, zodat we onze witte melkflessen weer een beetje kunnen laten bruinen.

Intussen ligt ook de Tie-Breaker weer bij u op de leestafel. Het was wel een bevalling kan ik u melden, tenslotte was ik niet bekend met de opmaak en de manier van het tot stand komen van ons clubblad. Uiteindelijk slaakte ik een zucht van verlichting toen ik de doos met Tie-Breakers ophaalde bij de drukker.

Nog mijn oprechte excuses aan de dames onder de Tiebreakers, ik had immers beloofd om eens een leuke man op de cover te regelen, maar ik kon geen foto vinden die aan de eisen voldeed.
Dus: als er voor de volgende editie (december) van het clubblad nog een man model wil staan, dan roepen jullie maar. Maken we er een mooi sneeuw shotje van.

En dan nu alle ballen verzamelen voor het nieuwe seizoen. Veel plezier en succes allemaal!

Dorien van der Veen

Bekeken (556)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website