Navigate / search

Aanvulling op het Corona protocol

Vanaf 1 juli 2020

De banen mogen weer worden gebruikt door alle leden met het in acht nemen van de standaard RIVM maatregelen. 

Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten). Vermijd drukte. Was vaak je handen.

Afstand houden

Iedereen moet binnen en buiten 1,5 meter afstand houden (uitzondering tijdens het spelen en voor mensen die een gezamenlijke huishouding voeren). In de kantine en op het terras is het staan niet toegestaan (alleen zitten).

Baanverlichting

Wil je de baanverlichting bedienen dan kun je met je eigen sleutel de toegangsdeur naar de hal openen en het licht aan (en later!) weer uit doen. De laatste spelers moeten altijd het licht uitdoen! Stem dit af!

Training

De trainers communiceren rechtstreeks met diegene die zich voor lessen heeft aangemeld. Houdt je aan hun richtlijnen.

Route 

Als de kantine is geopend.

De ingang vanaf het terras naar de bar en daarna terug naar het terras is gescheiden om te voorkomen dat je elkaar kruist. Ingang is via de hal kantine,  uitgang via de schuifpui opening. Op het terras zijn de tafels op 1.5 meter uit elkaar geplaatst. Ga hiermee niet schuiven! In de kantine zijn de krukken bij de bar (voorlopig) verwijderd en zijn de tafels eveneens op minimaal 1.5 meter uit elkaar geplaatst.

Toernooien en competitie

  • De dinsdagavond. Toss avond start weer tot begin september. 
  • De woensdagavond. I.v.m. de vakantietijd en het niet op tijd kunnen organiseren gaat het gezelligheidstoernooi deze zomer niet door. In september zal het toernooi weer worden opgestart (dan weer op de vaste dinsdagvond). Meer informatie over het aanmelden/ opgeven volgt nog.
  • De vrijdagavond. Het MEP toernooi op de vrijdagavond wordt weer opgestart. Indeling volgt apart.
  • KNTLB competitie start weer in september. Via de teamcaptains volgt er nader bericht.

Bardiensten

I.v.m. met het vakantieseizoen is er alleen op de dinsdag en vrijdagavond een vaste groep vrijwilligers aanwezig die achter de bar staan. Zij zijn goed op de hoogte van alle regels en richtlijnen. Onderling is er de afspraak voor de taakverdeling en staat er maar 1 persoon achter de bar. Instructie staat op de geprinte informatieprocedures (checklijst) over bardiensttaken en verantwoordelijkheden. Er wordt gevraagd en gestimuleerd om met pin (en contactloos) te betalen.

Hygiëne en EHBO

Er staat wegwerppapier en spuitflacons met schoonmaakmiddel bij de bar en in de hal. Er is een schoonmaakrooster voor de barapparatuur (koffiemachine) en de keukenapparatuur (vaatwasser). Er is een schoonmaakrooster (dienst) voor het algemene onderhoud; kantine, keuken, kleedkamers en toiletten. Alle gebruikers moeten zelf letten op het schoon houden en in het hygiënisch omgaan. In de hal bevinden zich de AED, verbandtrommel en een koelbox met coolpacs.

Informatie

Eerste aanspreekpunt voor corona gerelateerde vragen zijn alle bestuursleden en bij afwezigheid één van de (ervaren) bardienst vrijwilligers.

Op het terras, hal en kantine hangen instructieformulieren op ter informatie en via de website en KNLTB ClubApp worden alle leden geïnformeerd over de corona maatregelen.

Overig

Verkoop van frituur artikelen is voorlopig niet mogelijk.

Wij vragen dringend aan iedereen de eigen verantwoordelijkheid in acht te nemen. Het corona virus moeten wij samen tegenhouden.

Het bestuur.

Bekeken (160)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website