Navigate / search

Wintertoernooi 2014/2015

Na het succes van de afgelopen 10 jaar willen we in de wintermaanden weer een toernooi organiseren, wat dezelfde opzet heeft als het gezelligheidstoernooi.We kunnen weer 4 banen gebruiken. Dit betekent ook meer gezelligheid in het clubhuis dus geef je op.
De opzet is om lekker een balletje te slaan met andere Tiebreakers zowel mix als dubbel, dus alles door elkaar. Dit wordt een toernooi op de dinsdag-avond de hele winter door . (behalve de weken 52(30 dec 2014) en week 1(6 jan. 2015)

Het toernooi begint 4 NOVEMBER en duurt t/m 24 MAART 2015 We beginnen om 19.00 uur en de laatste wedstrijden zijn om 21.00 uur.

Er wordt precies 1 uur gespeeld. Je weet dus exact wanneer je moet tennissen. Mocht er vanwege het weer of andere “omstandigheden” niet getennist worden, dan vervalt het programma die avond en wordt er niet ingehaald. Kijk op de site: Tiebreak.nl hier kun je zien of de banen bespeelbaar zijn in de winter.

Wanneer je een keer niet kunt zul je zelf voor een vervanger moeten zorgen ( deze zal ongeveer van gelijke sterkte moeten zijn). We zullen zoveel mogelijk op sterkte indelen, zodat iedereen evenveel plezier aan dit toernooi zal beleven.

Aanmelden kan via kan via dit formulier en deze dan deponeren in de postbus van het clubhuis. Je kunt je opgeven tot 15 OKT., hierna gaan we indelen.
Of je gegevens e-mailen naar marcel.vandeplas@ziggo.nl
Kosten van het toernooi zullen EURO 5,- zijn.

Bekeken (1126)

Leave a comment

name*

email* (not published)

website